Hvem arbejder hjemme og hvem deltager i frokostordningen? Få overblik, undgå madspild

I disse Coronatider er det svært for køkkenpersonalet at vide, hvem der arbejder hjemmefra og hvem der skal indkøbes og produceres frokost til.

Med VisionCatering kan alle medarbejdere let og via Outlook angive, om de deltager i frokostordningen de kommende dage og kommende måned, eller om de arbejder hjemmefra. 

Køkkenet (eller kantinen) får i VisionCatering det fulde overblik over, hvem de skal indkøbe og producere frokost til, så der ikke produceres mad til de kolleger, der arbejder hjemmefra. Samtidig kan køkkenet samlet se, hvilke frokostmenuer, som de enkelte kolleger har valgt på de enkelte dage:

VisionCatering_frokosttilmeldinger (1)

(klik på ovenstående for et større billede)

Oversigten giver køkkenet et hurtigt overblik over, hvor mange, der skal indkøbes og produceres frokost til, og hvilke frokostmenuer, der er valgt. De enkelte dage - eller måneden - kan også printes og sendes til eventuel ekstern leverandør af frokostmenuer. 

Kontakt os for en nærmere gennemgang af mulighederne, så du også kan få styr på, hvem der er tilmeldt frokostordningen på de enkelte dage og hvem, der evt. arbejder hjemmefra. Så bidrager du også til at undgå madspild - samtidig med at I sparer penge.

Kontakt os


- eller prøv selv frokosttilmeldingen i jeres Outlook nedenfor

Prøv gratis