Opgradering til nyeste Dynamics NAV-version: Skal / Skal ikke?

Hvilke specialudviklede rapporter bruger vi i dag?

Der er mange overvejelser forud for en opgradering af økonomisystemet. En af dem er økonomien i at flytte al specialudvikling og tidligere års udvikling af specialrapporter til den nye version, eller om I måske kan klare jer uden gamle rapporter - og i stedet for bruge den nye versions standardfunktionalitet og nye rappporteringsløsninger?

VisionPeople kan hjælpe jer med at få overblik over, hvilke rapporter, I rent faktisk bruger i Dynamics NAV - og derved også hvilke rapporter, I ikke skal bruge penge på at få udviklet, når I på et tidspunkt skal opgradere til nyeste Dynamics NAV-version.

Vi kan således sætte en overvågning op på jeres nuværende Dynamics NAV-løsning, så vi får dokumenteret, hvilke rapporter, der bruges, hvornår og af hvem.

Vi giver gerne et tilbud på at sætte overvågningen op på jeres Dynamics NAV-løsning. Ud over konsulenttiden er det eneste det kræver en ledig tabel og code-unit i jeres nuværende NAV-licens.

Kontakt os via dette link og bestil en overvågning - eller bliv kontaktet for at høre mere>>

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig - og til at drøfte ovenstående nærmere med dig.

Kontakt os