I Dynamics NAV fås nu grafiske og interaktive rapporter

Bedre visning af data i Dynamics NAV

Som Dynamics NAV-bruger kender du sikkert til de lidt "kedelige" rapporter i Dynamics NAV, der bare lister data? Fra version 2013 af Dynamics NAV er det hele peppet lidt op, så man har mulighed for at ændre sortering m.m. i Dynamics NAV-rapporterne. Samtidig kan man få grafiske oversigter på skærmbilledet, som hurtigt giver overblik.

Nedenfor kan du se et eksempel på en rapport-klassiker: "Debitor Top-10", hvor man kan skifte sortering i Vis udskrift:

DebitorTop10_NAV2013

Kontakt os