Erfaren projektleder til styring af Business Central-implementeringsprojekter

Har du god erfaring med styring af Dynamics NAV og/eller Business Central-projekter? - og har du den fornødne viden om Business Central, som giver succesfulde projekter med høj kundetilfredshed? Så har vi jobbet til dig på en 4-dages arbejdsuge til fuld løn!

Vi søger en projektleder, der selvstændigt kan styre og sikre fremdrift i projektteamet, når vi sammen med vores kunder opgraderer og implementere nye Business Central-løsninger.

Brænder du for at gøre det komplekse let og overskueligt og sikre en succesfuld implementering af nyt ERP-system - hver gang? Og sætter du også en ære i at give kunderne overblik og en god oplevelse, når du l i tæt samarbejde med vores forretningskonsulenter og udviklere skal sikre succesfulde opgraderinger og implementeringer af integrerede Business Central-løsninger hos vores kunder? Så er det dig, vi mangler!

I VisionPeople Consulting er det de forretningsorienterede konsulenter, der taler med kunderne og beskriver, hvad der skal udvikles, og hvordan manuelle arbejdsprocesser kan digitaliseres. Men det er dig som projektleder, der tager ansvaret for projektets gennemførelse via vores velafprøvede VP SureStep-metode, der sikrer enighed om projektets milestones og en succesfuld implementering.

Som projektleder vil din dagligdag typisk bestå af interne og eksterne projektstatusmøder med visualisering af projektstatus, opfølgning på igangværende udviklings- og arbejdsopgaver samt økonomirapportering og sikring af løbende fremdrift i forhold til projektets kontrakt, såvel internt som eksternt. Du vil også forestå opgavestyring med kollegerne og afklaring med kunderne om levering af projektets opgaver og milestones i forhold til kontrakten.
  

Den hurtige vej til ønskejobbet:

Start uforpligtende dialog her

 

Vi søger en projektleder, som opfylder flere af følgende kriterier:

 • Du har erfaring med - og har selvstændigt forestået - kommerciel projektledelse af succesfulde Dynamics NAV- og/eller Business Central-projekter underlagt kontraktuelle rammer 
 • Du har måske baggrund som forretningskonsulent eller arbejder allerede som ERP-projektleder hos en anden Microsoft-partner 
 • Du ved, hvordan den fælles vision defineres, kommunikeres, visualiseres og realiseres i projektet 
 • Du har analytisk sans og tænker løsningsorienteret
 • Du er god til at formidle komplekse budskaber og kommunikerer respektfuldt - også i pressede situationer  
 • Du arbejder og fungerer godt med kolleger og kunder om de fælles mål
 • Du bevarer overblikket og kan fastholde målet i en travl hverdag med mange bolde i luften
 • Du er ikke bange for nye teknologier og løsninger, som vi naturligvis uddanner dig i
 • Du er certificeret i Microsoft SureStep eller er indstillet på at blive det.

Se med her og hør hvad kollegerne synes om 4 dages arbejdsuge:


Vi tilbyder:

 • Et projekt-team bestående af landets bedste konsulenter og udviklere inden for hvert deres område, hvor du som projektleder altid kan få den bedste sparring af dine kolleger
 • Et job, hvor du som projektleder er VisionPeople Consultings ansigt udadtil
 • Et job, hvor du vil videreudvikle dig personligt og fagligt og få erfaring med levering af ERP-løsninger til en række forskellige brancher, som eksempelvis Forsyningsvirksomheder, Projektorienterede virksomheder, Handel- og Service samt globale Ship Suppliers m.fl. 
 • En virksomhed, hvor der sættes pris på dine præstationer, målopfyldelse og trivsel samt videreudvikling af dine kompetencer
 • Et job, hvor du vil stå i spidsen for virksomhedens fortsatte succesfulde projekter og implementeringer af Business Central og Apps hertil
 • 4 dages arbejdsuge til fuld løn, så der er bedre balance mellem privat- og arbejdslivet.

Om VisionPeople

VisionPeople Consulting er førende inden for udvikling og implementering af Business Central med integrationer til webshops, mobile løsninger, tidsregistreringsløsninger, Office 365, Apps og andre Microsoft-produkter - og gerne i form af en Cloudløsning. 

Vi er en 20-årig, velrenommeret virksomhed med medarbejdere, der har årelang erfaring og en positiv profilering i markedet.

Ledelsen er en synlig og aktiv del af dagligdagen, og vi lægger vægt på en åben, direkte og god kommunikation. Vejen til realisering af nye forretningsideer og produkter er derfor meget kort. Din personlige kompetenceudvikling og nysgerrighed omkring nye teknologier er en selvfølge.

Ansøgning 
Ansøg på formularen ovenfor, eller send os en ansøgning på job@visionpeople.dk vedlagt dit CV og fortæl, hvad du brænder for, og hvad du kan tilføre VisionPeople Consulting. Du er også velkommen til at ringe på 7023 3200 til Direktør Per Ibsen eller Konsulentchef Oliver Trans for en uforpligtende - og fortrolig – samtale, hvor du kan høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere
Kom godt igang med NAV og Business Central. God implementering forløb

VP SureStep Metode

Projektmodellen VP SureStep giver sikkerhed i leverancen og glade kunder

Læs mere ...

Specialister i integration med Dynamics 365 Business Central (NAV)

Om VisionPeople Consulting

VisionPeople er førende inden for levering af Business Central og integrerede webløsning og Apps hertil

Læs mere ...

Værdisæt hos VisionPeople God forretningsforståelse, ansvarlige tillid

Værdier

Vi arbejder i fælles flok ud fra vores værdisæt i VisionPeople

Læs mere ...

Oliver Trans - Konsulentchef Skrevet af: Oliver Trans - Konsulentchef