Hvad siger andre hostingkunder?

Se, hvorfor andre virksomheder har valgt at hoste deres løsning hos VisionPeople Consulting.

Der er mange gode grunde til at leje en virksomhedsløsning - frem for at købe den. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilke argumenter, der har vægtet mest i valget af en hosted løsning hos VisionPeople Consulting. Nedenfor har vi samlet de mest brugte argumenter og udtalelser fra vores hostingkunder om, hvorfor de hoster deres virksomhedsløsninger:

"Vi skal ikke bruge vores tid på at bygge serverrum og vedligeholde servere, men på at drive vores forretning. Derfor har vi valgt at hoste alle vores IT-systemer hos VisionPeople."

"...Den samlede månedlige pris er billigere end afskrivningen på vores tidligere hardware og vores tidsforbrug på at holde systemerne i luften."

"...hvorfor købe, når man kan leje? Vi vil hellere købe råvarer, end at binde likviditeten i servere og IT-systemer."

"Vi er trygge ved valget af VisionPeople som samarbejdspartner til vores hostede løsninger. De forstår vores forretning og de systemer, som vi bruger og er afhængige af i dagligdagen."

 Læs mere om fordelene ved at leje frem for at købe her>>

Er du interesseret i at høre nærmere om vores hostingløsninger - og hvordan vi har hjulpet andre kunder med at komme hurtigt igang med en kompleks hosted Dynamics NAV-løsning inden for netop din branche - er du meget velkommen til at kontakte os. Vi formidler herefter kontakt til rette kontaktpersoner hos en af vores hostingkunder, så du kan høre deres vurdering af vores arbejde, og hvordan vi har hjulpet dem med en hosted virksomhedsløsning.

Kontakt os, hvis du vil høre mere - eller hvis du vil i kontakt med nogle af vores øvrige kunder og høre, hvorfor de har valgt ikke at have egne servere mere og ikke skal købe softwarelicenser mere: 

Kontakt os
Referencer erfaringer med Dynamics 365 Business Central NAVopgradering

Én samlet løsning på kundens problemstilling

Læs mere »