KOM TIL GRATIS NAV 2013 R2 SEMINAR OG BLIV BEGEJSTRET!

I oktober 2012 blev den første NAV 2013-version fra Microsoft Dynamics frigivet, og en del kunder har allerede, med stor tilfredshed, implementeret denne version.

Microsoft arbejder løbende på at forbedre deres produkter og allerede nu er nyeste version NAV 2013 R2 blevet frigivet. Microsoft bygger her videre på visionen om det moderne økonomisystem som er let at anvende og implementere.

Der er mange spændende nyheder i NAV 2013 R2, og VisionPeople inviterer derfor til spændende GRATIS seminar om dette og meget mere.

Arrangementet afholdes hos: VisionPeople Consulting, Blokken 15, 3460 Birkerød

       onsdag den 30. april 2014, kl. 14.00 - 16.30

Kom til uformelt inspirationsmøde, hvor VisionPeople Consulting præsenterer den nye løsning og fortæller om vores erfaringer med implementering heraf hos vores kunder.

I pausen vil der være mulighed for at se og drøfte tillægsløsninger til NAV, eksempelvis webshop, fakturascanning, webbaseret tidsregistrering, BI-systemer eller andet, som måtte være relevant for dig.

Efter ovenstående indlæg byder VisionPeople Consulting på et lettere traktement.

Kontakt os her, hvis du ønsker at deltage i ovennævnte arrangement>>

Skulle du være forhindret i at deltage i ovennævnte, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 7023 3200 og aftale et møde, hvor vi kan tilpasse agendaen til netop dine behov.

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.

Du kan også lære mere om NAV 2013 R2 nedenfor:

Rollecenter NAV2013R2

NAV 2013 R2 viser et relevant (rollebaseret) skærmbillede, når den enkelte medarbejder åbner systemet - og skærmbilledet ligner det velkendte design fra Office  se eksempel her af brugergrænsefladen i NAV 2013 

NAV 2013 R2 giver dig BEDRE STYRING, så du kan ØGE INDTJENINGEN OG LIKVIDITETEN samt VÆKSTE VIRKSOMHEDEN.

Overvejer I at opgradere jeres nuværende økonomisystem til den nye NAV 2013 R2- eller vil du bare se løsningen, så tilmeld dig til ovenstående seminar.