Målrettet undervisning af brugere og superbrugere

Få udnyttet værdien i jeres nuværende system - bliv klogere herom

VisionPeople tilbyder individuelle kurser og uddanner både superbrugere og almindelige brugere i Dynamics NAV eller Dynamics 365 - og andre løsninger, som er leveret af VisionPeople Consulting.

Lige nu tilbyder vi ½-dages kurset Kom godt igang med Microsoft Dynamics NAV. Kurset henvender sig til nye brugere, men også andre, som ønsker arbejde mere effektivt ved hjælp af jeres eksisterende løsning, så I får et dybere indblik i løsningen med små fif og smarte funktioner.

Kurset er af 3½ times varighed og afholdes for op til 8 deltagere. Der udleveres undervisningsmateriale.

Pris: 5.000 kr. ekskl. moms og transport.

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om vores kurser:

Kontakt os

Du kan også læse gratis Tips og Tricks på dette link