Få budgetsikkerhed på de fremtidige opgraderinger

VisionPeople har stor erfaring med opgradering af ældre Navisionløsninger til nyeste rollebaserede Dynamics NAV-version.

Denne erfaring vil vi gerne lade dig komme til gode.

Vi giver derfor gerne en fast pris på at opgradere jeres Dynamics NAV-løsning til fremtidige versioner, når først vi har opgraderet jer til en ny Dynamics 365-version.

Microsoft har annonceret, at der vil komme en ny Dynamics NAV-version hvert år fra version NAV 2013 og fremad, og seneste version heraf er Dynamics 365, som afvikles i skyen (Software as a Service). Hos VisionPeople lægger vi derfor stor vægt på at bruge løsningen, som det er tiltænkt, og evt. med tillægsprodukter, frem for at få kodet alt specifikt til den enkelte virksomhed. Vi er derfor vant til at udfordre vores kunder på deres specielle behov.

Læs mere om fast pris op opgradering af Navision på dette link

Kontakt VisionPeople, hvis du gerne vil kontaktes om mulighederne og økonomien ved en opgradering af netop jeres NAV-løsning

Ja, jeg ønsker at blive kontaktet