SEO-modul får dit website øverst i Google-søgninger

Sådan kommer dine produkter og ydelser øverst på dine potentielle kunders søgninger på Google og andre søgemaskiner

Et pænt website-design er godt, men gør det ikke alene. For at blive vist på søgemaskiner som Google, Bing m.fl., når jeres potentielle kunder søger bestemte produkter og ydelser, så kræves det i dag, at websitet er "trust worthy" set fra en søgemaskines algoritmer og måde at "læse" netop jeres website og ikke mindst indhold heri.

Derfor har vi udviklet et modul til Umbraco, der styrer websitets indhold (CMS), som sikrer, at lige netop jeres website vises højt på den ikke-reklamefinansierede resultatliste, når potentielle kunder søger produkter, viden, information m.m. på internettets søgemaskiner som Google, BING m.fl.

Med vores SEO-modul får du således et værktøj, som guider dig i at beskrive og gøre jeres produkter så relevante og "indbydende" for søgemaskinerne, som muligt.

Vores kunders feedback på brugen af SEO-modulet er, at det er meget enkelt at bruge - og at de kan mærke en markant forbedring af søgemaskinernes visning af netop deres website i eksempelvis Google's resultatliste, når der søges om relateret information, og når kunder gerne vil købe jeres produkter.

Vi bruger naturligvis selv SEO-modulet - og hvordan kom du i øvrigt ind på dette website, som du læser på lige nu? Det virker!

Kontakt os for en nærmere gennemgang af SEO-modulet til Umbraco, så du selv kan se, hvor vi gør den største forskel for jer - og sikrer jeres organiske søgeoptimering på nettet

Kontakt os

 

 

Se mere nedenfor:
Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere ...