Solid erfaring med integrerede virksomhedsløsninger

VisionPeople har årtiers erfaring med udvikling og implementering af integrerede virksomhedsløsninger, baseret på Microsoft-teknologi.

I VisionPeople Consulting tilbyder vi professionel sparring og samarbejde, når du ønsker at drøfte virksomhedsløsninger og muligheder inden for økonomiløsninger (ERP-systemer), CRM-løsninger, Webløsninger, Office 365, Mobile løsninger m.m. og/eller virksomhedens server-infrastruktur.

Vi giver brugerne adgang til økonomisystemet - dér, hvor der er brug for det. Via internettet, CRM, Office 365, rollebaserede .Net klienter og mobile løsninger. Det er dét, vi kalder BUSINESS EVERYWHERE!

Med VisionPeople som sparringspartner er du med andre ord fri for at skulle løbe spidsrod mellem forskellige it-leverandører. Vores konsulenter besidder den ypperste kompetence inden for Microsoft-produkterne, hvad enten det drejer sig om Microsoft Dynamics NAV (Navision), Microsoft Dynamics 365 Finance & Operation, Microsoft Dynamics CRM, web-løsninger, infrastruktur/netværk, Exchange server, SQL server, Office 365, mobile løsninger m.m. 

Kontakt VisionPeople og få en uforpligtende dialog om, hvordan du kan udnytte alt det bedste fra Microsoft og få en samlet virksomhedsløsning, der hænger sammen! 

Kontakt os

 

Læs mere om vores forskellige løsninger nedenfor
Let time og tidsregistrering på web og mobil til Navision Dynamics NAV

VisionTIME

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til NAV. Vagtplanlægning er selvfølgelig inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere ...

Webshop til Navision, bestillermodul, kunden taster Dynamics NAV ordre

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Dynamics NAV!

Læs mere ...

Specialkompetence og erfaring med BI, CRM, Dynamics NAV-integrationer.

Vores ydelser

VisionPeople Consulting er førende inden for integration mellem Microsoft Dynamics NAV og .Net-baserede web- og mobilløsninger.

Læs mere ...

Brancheløsninger baseret på standard software forsyning, supply

Brancheløsninger

VisionPeople Consulting har stor erfaring med sparring og levering og implementering af integrerede virksomhedsløsninger inden for en række brancher.

Læs mere ...