Tidsregistrering fra web og mobil - direkte i Dynamics NAV / 365 Business Central!

Nu kan medarbejderne registrere deres tidsforbrug (og evt. fravær) via Web, så I undgår den manuelle tidsregistrering via arbejdssedler m.m.

VisionTime er et add-on til Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central, der er udviklet til de brancher, hvor medarbejdere har behov for at registrere deres tidsforbrug - generelt eller på projekter i NAV/BC: 

Dagsregistrering 2015

Løsningen kan enten stå alene eller i kombination med økonomisystemer som eksempelvis Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central (også kendt som "Navision"), som giver yderligere muligheder for styring og opfølgning på projekter, økonomi m.m. 

Alle mobile medarbejdere i marken får med VisionTime mulighed for på en let og enkel måde at foretage tidsregistrering, kørselsrapportering m.m. via internettet direkte i Microsoft Dynamics NAV - og tidsregistreringen kan foretages fra PC, iPads/tablets eller fra smartPhones (iPhone m.fl.), som der er vist eksempler på her: 

Mobil Tidsreg

Få adgang til en demo af løsningen HER - så du selv kan se, hvor let det kan være at registrere tid på sager i NAV >> 

Medarbejderne kan registrere tidsforbruget pr. dag eller pr. uge, og afdelingschefer eller projektledere har også mulighed for at godkende tidsregistreringerne fra web. 

Den svære integration mellem web og NAV er udviklet i løsningen, og tidsregistreringen er gjort enkel for medarbejderne, så det er let og hurtigt at aflevere tidsforbruget via web - og uden manuel håndtering med forsinkelser og fejl til følge. 

Hvis I har yderligere ønsker i forbindelse med jeres arbejdsgange, kan vi hurtigt rette webløsningen (og evt. NAV) hertil, så den samlede løsning matcher netop jeres ønsker.  

Kontakt os, hvis du vil høre mere om VisionTime: 

Kontakt os
Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør