VisionCatering er en App til jeres Office 365, så den er hurtigt implementeret

Det kræver ikke "et helt IT-projekt" at give medarbejderne mulighed for at bestille mad og drikkevarer til et møde

Ingen installation
VisionCatering er en App, der virker til jeres eksisterende Office 365 og Outlook-kalender, så der er ingen installation - men blot en kort udmelding til medarbejderne om, hvor let de nu kan bestille mødeforplejning, samtidig med at de booker mødet i Outlook.

App'en er certificeret af Microsoft og kan hentes til gratis test på Microsoft App Source direkte til jeres eksisterende Office-installation (se evt. vejledning her)

Kantine-/køkkenpersonalet introduceres og får overblik
Vi anbefaler en kort introduktion til kantine-/køkkenpersonalet, så de herefter selv kan oprette og vedligeholde de varer, som medarbejderne skal kunne bestille i de aktuelle mødelokaler. Endvidere kan kantinepersonalet på en skærm løbende følge bestillinger af mødeforplejning - i takt med at kollegerne opretter bestillingerne. 

Mødebookere kender allerede Outlook
Som nævnt foregår bestillingen af mødeforplejning direkte i Outlook-kalenderen, som mødebookerne allerede er godt bekendt med. De får nu bare et ekstra ikon i menuen, hvorfra de kan bestille mad og/eller drikkevarer til mødet, afhængig af, hvad køkkenpersonalet "tilbyder" i det pågældende mødelokale. Samtidig kan medarbejderne til- og fravælge frokostordningen, så unødig madspild undgås, da køkkenet kan se, hvor mange, der deltager i frokosten på de forskellige dage.

Inspirationsmateriale
Vi har udarbejdet en powerpoint, der kort og præcist introducerer brugerne til løsningen, som vores kunder ofte tager udgangspunkt i - og eventuelt tilretter, så virksomheden også kan skrive øvrige interne kommentarer til introduktionen.

Kontakt os nedenfor og få tilsendt en powerpoint, som I kan benytte til intern introduktion af VisionCatering:

Bestil materiale til hurtig introduktion internt

 

Bestil kaffe forplejning ved mødebookning i Outlook Office365 kalender

VisionCatering til Office 365

VisionCatering - slut med løse sedler og gule Post-it til bestilling af mad og drikke til møder. Bestil forplejningen direkte i kalenderbookingen.

Læs mere »

Bestil mad og kaffe til møde fra kalenderaftalen i Outlook gratis

Overblik over funktionaliteten i VisionCatering

Bestil mad og kaffe når du booker mødet i Outlook-kalenderen! Køkkenet får automatisk besked og får et samlet overblik over dagens bestillinger

Læs mere »

Så meget kan I spare på frokost, mødeforplejning, madspild og admin.

Få en gratis beregning af, hvor meget I kan spare ved at få VisionCatering

Læs mere »