Overvejer du, om Dynamics AX er blevet for stor til din virksomhed?

Passer din virksomhed måske bedre til Dynamics 365 Business Central - specielt nu hvor Microsoft har trukket AX op i markedet og vil konkurrere med SAP?

Microsofts har nu profileret målgruppen for Dynamics AX som værende de store og komplekse produktionsvirksomheder med koncernselskaber i flere lande - og ofte over 250 PC'er i virksomheden.

Er din virksomhed en mellemstor eller lille handels- eller servicevirksomhed (set med amerikansk målstok) med under 250 PC'ere i virksomheden, så er Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Navision eller Dynamics NAV) måske mere rigtig for din virksomhed?

Har I allerede en Dynamics AX-licens, og hvis jeres fremtidige løsning trækker mere hen imod Dynamics 365 Business Central, så tilbyder Microsoft fuld refusion af licensværdien, hvis I omlægger Ax-licensen til en Dynamics 365 Business Central-licens!

Læs mere om forskellene mellem AX og 365BC på Microsoft's website her>> 

VisionPeople Consulting vil meget gerne gennemgå Dynamics 365 Business Central med jer og undersøge, hvor stor en værdi, jeres AX-licens repræsenterer, hvis I omlægger den til 365BC. Vi foreslår også en plan for, hvordan vi får data fra AX-løsningen konverteret til den nye 365BC-løsning, og hvordan vi får uddannet dine medarbejdere i den intuitive 365BC-løsning, så de hurtigt bliver effektive med den nye løsning.

Du kan evt. se mere om mulighederne med Dynamics 365 Business Central her - eller få adgang til en 30 dages gratis prøveversion.

Vi ser frem til at høre mere om dine overvejelser omkring et muligt systemskifte.

Kontakt VisionPeople og få gratis rådgivning af en af vores eksperter.

Kontakt os