Kom godt igang med Dynamics 365 Business Central

VisionPeople har årtiers erfaring med opgradering og implementering af nye virksomhedsløsninger, baseret på Dynamics NAV (nu 365 Business Central) og web- og tillægsløsninger.

Måske har I allerede en Dynamics NAV-løsning, som skal opgraderes til nyeste version af Dynamics 365 Business Central, eller måske har I et gammelt økonomisystem, som skal udskiftes? Eller også er Dynamics 365 Business Central jeres første egentlige ERP-system?

Måske ønsker I at leje Dynamics 365 Business Central-løsningen og afvikle den "i skyen", frem for at købe licensen og egne servere? 

Uanset hvad I kommer fra - og hvilken 365BC-løsning I måtte ønske jer, så kan vi hjælpe jer gennem processen med at få implementeret 365BC i virksomheden, så alle medarbejderne er trygge ved processen, og implementeringen bliver en succes. Læs evt. mere om vores procesmetode her

Som ny 365BC-bruger eller en virksomhed, som skal til at implementere en ny og omfattende virksomhedsløsning, kan det anbefales at få konsulentassistance til at svare på alle jeres spørgsmål og til at sikre en succesfuld implementering. Hos VisionPeople Consulting har vi årtiers erfaring med succesfulde 365BC-projekter. Nogle virksomheder har allerede erfaring fra andre NAV-projekter og vælger bare at bestille løsningen og selv gå igang, mens andre vælger at indgå samarbejde med VisionPeople og køber professionel konsulentassistance til nedenstående (eller udvalgte) opgaver: 

  • Opsætning af systemet, eksempelvis kontoplan, debitorbogføringsgrupper, varebogføringsgrupper, dimensioner etc.
  • Konvertering af stamdata (debitorer, varer, leverandører etc.) fra gammelt økonomisystem og/eller konvertering af poster fra tidligere NAV-systemer
  • Uddannelse af brugerne i den nye NAV-løsning (og evt. tillægsløsninger)
  • Udvikling af ny virksomhedsspecifik funktionalitet
  • Integration til virksomhedens øvrige systemer, webshops etc.
  • Projektledelse (ved større implementerings- og udviklingsprojekter)
  • Supportaftale til hurtig hjælp til brugerne efter ibrugttagning (og uddannelse). 

For at komme hurtigt igang med det nye system har vi klargjort nogle startpakker, således at der kan tilkøbes færdige layout/design af kundevendte dokumenter (eksempelvis faktura, kontoudtog, ordrebekræftelse, rykkerskrivelse etc.), og vi har en række færdige tillægsløsninger, som minimerer omfanget af kundespecifik specialudvikling. 

dette link har vi opstillet et eksempel på, hvordan økonomien kunne se ud på en implementering af standard Dynamics 365 Business Central.

Kontakt VisionPeople Consulting for en nærmere dialog om ovenstående konsulentydelser og projekthåndtering i din virksomhed, og hør om vores erfaringer med implementering af Dynamics 365 Business Central i netop jeres branche

Vi ser frem til at implementere Dynamics 365 Business Central i din virksomhed! 

Kontakt os