Business Central abonnementsbetaling

Business Central kan erhverves mod en månedlig abonnementsbetaling

Betal kun for de brugere, som skal have adgang til løsningen i de faktiske måneder - og I kan selv skrue op og ned for serverressourcerne i takt med behovet.

Essential koster 70 USD pr. bruger pr. måned (ca. 440,- DKK om måneden pr. bruger i Danmark), og Premium koster 100 USD pr. bruger pr. måned (ca. 630,- DKK om måneden pr. bruger i Danmark). Har I allerede en Dynamics NAV med et gyldigt opdateringsabonnement (købt før oktober 2016), får I 40% rabat på 365BC-abonnementet frem til 30. juni 2021.

Hvis man har medarbejdere, der kun sporadisk skal arbejde i Business Central kan man købe Team Member-licenser til 8 USD pr. bruger pr. måned, svarende til ca. 50,- DKK om måneden pr. bruger. Forskellene i de forskellige licenstyper fremgår nedenfor:

Business Central Licenstyper

Dynamics 365 Business Central kan også erhverves i en "On-Premises"-version, som vi kan installere på jeres egen (eller hosted) server. 

Priseksempel:

En 5-brugeres Dynamics 365 Business Central Essential koster således 2.200,- DKK om måneden, inklusive ovenstående standardfunktionalitet, server-ressourcer i Microsoft's Cloud-platform (Microsoft Azure). Og så har I ingen omkostninger til serverlicenser, server-hardware, serverkøling, serverrum etc.

VisionPeople tilbyder forskellige Kom-godt-igang-pakker, hvor vi har inkluderet en række konsulentydelser/services og tilbyder tillægsprodukter (Apps), som vi har erfaring med, at kunder typisk har brug for, når man tager en ny løsning i brug. Kontakt os for indhold og priser i relation til vores Kom-godt-igang-pakker.

Implementering af løsningen

For en succesfuld implementering af et nyt system skal der ofte afsættes tid og penge af til i samarbejde med en forretningskonsulent at komme godt i gang med løsningen (finansopsætninger, uddannelse, sparring omkring optimal brug af løsningen etc.) - og nogle gang også håndtering af specialønsker, som ikke måtte være dækket af standardfunktionalitet. Disse ønsker kan imødekommes via specialprogrammering eller ved brug af en eller flere af de apps, som forskellige leverandører har udviklet til Business Central.

Konceptet omkring apps kender du allerede fra din mobiltelefon, nu er det blot Microsoft, der udstiller de tilgængelige apps på et website (Appsource), hvor leverandører som VisionPeople, gør app'en tilgængelig, og som er ansvarlig for, at app'en virker til de fremtidige opdateringer af Business Central.

Kontakt os og hør mere om mulighederne med Business Central

Kontakt os