Programmering af specialtilretninger og udvikling til Business Central

Sådan håndteres jeres eventuelle specialønsker, som ikke er understøttet af standardfunktionalitet en Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central er en Microsoft's cloudbaserede, standard ERP-løsning, som håndterer de grundlæggende behov for bogholderi og økonomistyring, indkøb, salg, sagsstyring, ressourcer, HR, lagerstyring m.m. hos små og mellemstore virksomheder. 

Ud over brugernes mulighed for designændringer i løsningen kan der være behov for at få ny funktionalitet, som imødekommer jeres behov og ønsker til lige netop den måde, som I ønsker at arbejde på. Disse ønsker har tidligere været programmeret direkte inde i eksempelvis Navision-løsningen - og har gjort fremtidige opgraderinger meget dyre.

I Business Central er Microsoft's grundtanken, at hvis der skulle være behov for nye ønsker, som ikke er understøttet i den gældende version, så kan I vælge mellem en række Apps på Microsoft App-source-portalen, hvor eksempelvis VisionPeople og andre leverandører har gjort de Apps, som vi har udviklet til andre kunder's Business Central-løsninger, tilgængelige for jer. Lige som du kender det fra Apps til mobiltelefoner.

På denne måde skal man ikke længere igennem dyre og tidskrævende opgraderingsprojekter, hver gang der kommer en ny version, og med Business Central forventer Microsoft at lancere en ny version ca. 1 gang om måneden! Hvis tilretningerne er håndteret via Apps, så er det producenten af App'en, der er ansvarlig for, at App'en understøtter de kommende versioner af Business Central (igen, lige som ved apps til mobiltelefonen).

Er jeres behov helt specielt, og er der ikke en app tilgængelig, der understøtter netop jeres behov for funktionalitet eller integration, så har VisionPeople stadig mulighed for at programmere funktionaliteten til jer via "Extensions" til Business Central, så vi skal nok få håndteret netop jeres ønsker til løsningen på den ene eller anden måde. 

Kontakt os og høre mere om mulighederne - vi vil gerne udfordres omkring håndtering af netop jeres specielle ønsker, som vi måske allerede har håndteret hos andre lignende kunder

Kontakt os

 

Dynamics 365 BC NAV tillægsløsninger  med standard moduler og add ons

Tillægsløsninger og Add Ons til Dynamics 365BC/NAV

Der er ingen grund til selv at opfinde den dybe tallerken hver gang. Måske har vi allerede udviklet den brik, som du står og mangler...

Læs mere »

Brancheløsninger baseret på standard software forsyning, supply

Branchespecifikke løsninger

VisionPeople Consulting har stor erfaring med sparring og levering og implementering af integrerede virksomhedsløsninger inden for en række brancher.

Læs mere »