Microsoft Dynamics NAV 2015 er frigivet og klar til brug!

Microsoft Dynamics NAV overgår sig selv igen, og den nye NAV 2015 er spækket med masser af nye og spændende funktionaliteter, udover alle de spændende tiltag, der kom med Microsoft Dynamics NAV 2013.

Den nye brugeroplevelse er gjort endnu mere intuitiv og relevant for de enkelte medarbejderroller. Se eksempelvis nedenstående rollecenter for en dirketør i en mindre virksomhed:

 Direktør lille virks. rolle

Den enkelte medarbejders startbillede tager således udgangspunkt i, hvilken jobfunktion medarbejderen har. Skærmbilledet kan naturligvis tilpasses og gøres endnu mere relevant for den enkelte person. Nedenfor er vist et rollecenter for en medarbejder, der arbejder med salgsordrer m.m.:

 Sales order rolle

Som noget nyt i NAV 2015 kan bla. nævnes, at NAV 2015 nu understøtter Tablets, har farvelagte køindikatorer, layout på rapporter som kan redigeres med Word 2013 og meget, meget mere.

Kom godt i gang med den nye NAV 2015 bl.a. ved hjælp af den seneste kampagne, hvor du kan købe den nyeste NAV til absolut favourable priser - læs mere om kampagnen her>>

Kontakt VisionPeople og hør mere om, hvordan du kan vækste din virksomhed med en virksomhedsløsning fra Microsoft - baseret på Dynamics NAV:

Kontakt os