Navision Stat

Bliv opdateret på fordelene i den nye Navision Stat

VisionPeople holder løbende informationsmøder og seminarer om Navision Stat og om den nært forestående Navision Stat opgradering, for at give et indblik i, hvordan andre er kommet godt igennem en sådan opgradering og vi gennemgår en eller flere af de nye opdateringer i Navision Stat.

På vores møder og seminarer får man endvidere mulighed for at høre om tillægsprodukter til Navision Stat. Vi fortæller om driftsmuligheder for hele Navision Stat, eller delløsninger så som om webbaseret BI-løsninger (til Navision Stat, EASY og andre datakilder), projekt- og tidsregistrering via mobil og web til at styre f.eks. EU-projekter med integration til Navision Stat samt andre 3. parts applikationer.

Næste seminar er hos CSC Danmark A/S i Århus og København.

Kom og få information om mulighederne i Navision Stat. Få bedre forståelse for og udnyt den nye Navision Stat fuldt ud.

Det er ikke kun en teknisk opgradering, den berører også forretningsgangen. Vi giver jer en forsmag på og gennemgang af nogle af de nye funktioner. Når man nu alligevel skal opgradere Navision Stat, så kan man lige så godt udnytte mulighederne bedst muligt – dette hjælper VisionPeople jer med ved en grundig dialog omkring de nye muligheder og måske også en oprydning i data, en anden brug af kontoplan og dimensioner, anlæg, budgetter og likviditetsstyring etc., samt hvordan man kommer godt og sikkert i mål med både opgradering og uddannelse.

Få fuldt udbytte af Navision Stat opgraderingen og udnyt de nye muligheder for blandt andet:

  • Forbedret ledelsesinformation
  • Rollebaseret brugergrænseflade
  • Nye muligheder for rapportering
  • Digital post

Der har i markedet de sidste par år været en større og større efterspørgsel efter rådgivning og sparring omkring den forretningsmæssige brug af Navision Stat i takt med der stilles større og større krav om effektivisering og digitalisering af processer, dokumentation af projektaktiviteter, herunder EU projekter for bl.a de selvejende / erhvervsskoler, der arbejder med disse typer af projekter.

Dette har VisionPeople meget fokus på at hjælpe kunderne med, derfor har vi følgende ydelser på Navision Stat:

  • Rådgivning om nye digitaliseringstiltag og tilhørende processer
  • Løsningsarkitektur
  • Programmering, opsætninger og konfigurationer
  • Implementering og uddannelse
  • Integrationer via XML og/eller webservices til eksempelvis transportlag, GIS, 3. parts applikationer
  • Vedligeholdelse af løsninger

VisionPeople har selv følgende fuldt integrerede løsninger til Navision Stat, herunder:

Løsningerne kan fås enten til installation på egne servere/driftscenter eller som ASP/Cloud løsninger og alle på købe eller leje basis.

Kontakt os