Microsoft Office Sharepoint

 

Med Microsoft Sharepoint får du effektivt gruppesamarbejde hvor du har adgang til relevante dokumenter med opgavestyring, alle kontaktpersoner og et effektivt kalendersystem hvor alt kan integreres i Outlook som meddelelsessystem og brugerens egen Microsoft Office pakke.

Sharepoint-webstederne indeholder grupper til samarbejde og giver brugerne mulighed for at samarbejde om dokumenter, opgaver, kontaktpersoner, begivenheder og andre oplysninger. Miljøet er udviklet så både brug, implementering, administration og programudvikling forløber let og fleksibelt.

 Sharepoint

 

Du kan vælge mellem to løsninger:

·  Microsoft Windows SharePoint Foundation, der medfølger gratis som en del af Windows Server 2008. 

·  Microsoft SharePoint Server, som udvider og forbedrer de muligheder, der findes i Windows SharePoint Foundation


Microsoft Windows SharePoint Foundation gør det muligt at bygge webbaserede fleksible og skalerbare forretningsapplikationer, som giver medarbejderne adgang til den information, de har brug for og hjælper til at optimere samarbejdet på tværs af organisatoriske og geografiske barrierer.
Microsoft Windows SharePoint Foundation er let at bruge og er tæt integreret med dagligdags værktøjer som Microsoft Office.
Microsoft Windows SharePoint Foundation er en fleksibel teknologi, som alle størrelser og typer af organisationer og forretningsenheder kan bruge til at forbedre forretningsprocesserne og øge effektiviteten. Microsoft Windows SharePoint Foundation medfølger gratis som en del af Windows Server.

Microsoft SharePoint 2013
SharePoint Server udvider og forbedrer de muligheder, der findes i Windows SharePoint Services.
Med Microsoft SharePoint 2013 kan du hurtigt og effektivt oprette websteder, der understøtter organisationens behov vedrørende udgivelse af specifikt indhold, indholdsstyring, datastyring eller business intelligence. Ved hjælp af disse websteder kan du samarbejde og dele oplysninger med andre, uanset om de befinder sig inden for eller uden for organisationen.

SharePoint 2013 er tæt integreret med velkendte klient- og e-mail-programmer samt webbrowsere, så brugeroplevelsen bliver ensartet, og måden brugere arbejder med indhold, processer og virksomhedsdata forenkles. Du kan fx give medarbejderne adgang til interaktive Microsoft Office Excel-regneark i realtid fra en webbrowser. Med SharePoint er det let at oprette direkte, interaktive BI-portaler (Business Intelligence), der samler og viser virksomhedskritiske oplysninger fra spredte kilder. Du kan også bruge SharePoint til at foretage effektive søgninger efter personer, dokumenter og data, til at få adgang til og analysere store mængder forretningsdata og meget mere.

Kontakt VisionPeople Consulting, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med Microsoft SharePoint. Vi har stor erfaring med at implementere og tilpasse SharePoint til netop din virksomheds behov. Bl.a. har vi udviklet løsninger, der kan giver brugerne adgang til relevante Microsoft Dynamics NAV (Navision) data direkte i SharePoint.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvordan du kan få fordele af Microsoft SharePoint, samt hør om muligheden for at prøve Microsoft SharePoint Server gratis.

Se DEMO af SharePoint her>>