Microsoft's markedsplads for Add-ons og branchemoduler

Microsoft AppSource er webportalen, hvor du kan søge efter specifikke brancheløsninger, tillægsløsning og moduler, som måske kan forbedre din oplevelse af jeres standardløsning, som eksempelvis Dynamics 365.

 
På AppSource kan du angive, om du ønsker at finde et partnerudviklet modul eller løsning, ud fra arbejdsrollen i virksomheden, jeres branche eller jeres nuværende eller kommende løsningsplatform:     

AppSource_VisionTime.PNG      


Webportalen vil løbende blive opdateret med de moduler og tillægsløsninger, vi som Microsoft-partner ønsker at distribuere via AppSource. På samme måde som du måske køber Apps til din mobiltelefon.

Se eksempevis vores Apps til Office 365 (VisionCatering til bestilling af kantineforplejning fra Outlook) eller til tidsregistrering fra mobil til Dynamics NAV (VisionTime). Seogså andre muligheder nedenfor.

Se nogle af vores tillægsløsninger her
Dynamics 365 BC NAV tillægsløsninger  med standard moduler og add ons

Tillægsløsninger og Dynamics Add Ons

Der er ingen grund til selv at opfinde den dybe tallerken hver gang. Måske har vi allerede udviklet den brik, som du står og mangler...

Læs mere ...

Webshop til Business Central, bestillermodul, B2B, B2C, selvbetjening

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Business Central (og Dynamics NAV)!

Læs mere ...

Brancheløsninger baseret på standard software forsyning, supply

Brancheløsninger

VisionPeople Consulting har stor erfaring med sparring og levering og implementering af integrerede virksomhedsløsninger inden for en række brancher.

Læs mere ...

Undersøg kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed samt trivsel

VisionSurvey

Mål tilfredsheden straks hos jeres kunder, jeres medarbejdere, jeres leverandører, jeres medlemmer etc.

Læs mere ...