Trods Corona skal vi stadig mødes - nu bare uden risiko for smitte

Bare rolig - support og konsulenthjælpen fra VisionPeople er nu endnu tættere på din skærm

I disse tider med forhøjet risiko for Coronasmitte begrænser vi antallet af fysiske møder til et absolut minimum i de kommende uger. Vi tilbyder derfor vores kunder og andre samarbejdspartnere, at vi mødes "digitalt og smitterisikofrit” via Teams og/eller Skype Meetings.

Vi mødes allerede digitalt med en række kunder i Danmark og udlandet, simpelthen bare fordi det er hurtigere og billigere for alle parter, og fordi vi (og I) allerede har det fulde setup hertil, og når først man får det prøvet, virker det faktisk ret godt.

Hvordan fungerer det?
Det fungerer på den måde, at vi inviterer jer via Outlook, og vi skal nok instruere jer i, hvad I skal gøre for at kunne se og dele skærmen og tale med os undervejs - eventuelt med eller uden visning af deltagernes ansigter 😊. Det kræver blot, at I sidder klar ved en PC med internetadgang og mikrofon (evt. headset), enten sammen eller ved hver jeres skrivebord - og har kalenderbookingen åben på det aftalte tidspunkt.  

Lad os blive mere dus med denne måde at mødes på i de kommende uger, så vi kan hjælpe og supportere jer hurtigt og effektivt via Teams og/eller Skype Meeting, eventuelt suppleret med vores support-modul.

Prøv det!
Klik i den røde boks nedenfor og angiv, hvornår du vil inviteres til et uforpligtende Skype Meeting på 10-15 minutter, så sørger vi for resten - og viser dig, hvordan det fungerer, så du herefter er dus med "den slags møder", og så du er klar til næste gang, hvor du har brug for at vende spørgsmål eller problemstillinger med VisionPeople eller andre. 

Vi glæder os til at mødes med dig.

Bestil et smitterisikofrit møde her

 

 

Gratis webinar seminar om Dynamics 365 Business Central cloud online

Arrangementer for dig, der vil vide mere!

VisionPeople afholder løbende seminarer for vores kunder og potentielle kunder, hvor vi viser virksomhedsløsninger fra Microsoft og vores tillægsløsninger herti

Læs mere »