VisionPeople er SKI-leverandør og kan levere standard software på SKI aftale 02.06

VisionPeople er stolte af at være godkendt til at kunne levere standard software og IT-ydelser under Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI)

Som følge af efterspørgsel fra offentlige virksomheder og institutioner har VisionPeople anmodet om at blive optaget som leverandør under SKI-aftale 02.06 - og vi er blevet godkendt som leverandør af standard software og IT ydelser fra Statens og Kommunernes Indkøbsservice.

Hvis du er en offentlig virksomhed og skal bruge software fra Microsoft og/eller VisionPeople, så kan VisionPeople nu levere dette under jeres eksisterende SKI-aftale. VisionPeople er allerede godkendt hertil.

Vores godkendelse sikrer jer en stabil leverandør til konkurrencedygtige priser og gode betingelser, som SKI har forhandlet på offentlige virksomheders vegne. Som leverandør af standard software forpligter VisionPeople sig til at opfylde SKI's forskellige krav vedrørende samfundsansvarlighed, levering af kvalitet og under hensyntagen til miljøet.

Nogle gange samarbejder vi direkte med vores offentlige virksomheder herom, og andre gange er det via offentlige udbud. VisionPeople er leveringsdygtig i begge scenarier.

Kontakte os nedenfor, hvis du ønsker at høre mere om vores SKI-godkendelse, eller hvis du har et konkret softwareprojekt, som du gerne vil drøfte nærmere med os.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Kontakt os her
Læs mere
Standard adm. og ERP løsning til forsyningsvirksomhed spildevands cent

Forsyningsvirksomheder

VisionPeople Consulting A/S har rigtig god erfaring med at levere forretningsløsninger til forsyningsbranchen, baseret på standardløsninger fra Microsoft.

Læs mere ...

Sådan optimerer du dit ansvarsområde og rolle i virksomheden

Vælg din rolle i virksomheden

Med forskellige roller i en virksomhed følger typisk forskellige behov. Nogle har brug for at se "de tørre tal" og andre skal blot færdigmelde en opgave.

Læs mere ...

Mobil web App til time og tidsregistrering til Business Central ERP

VisionTime

Smart tidsregistrering fra web og mobil - direkte til Business Central/NAV. Ferie/fravær, KM-regnskab er også inkluderet. Så bliver det ikke lettere...

Læs mere ...

Undgå bedrageri svindel, falsk bankkonto i Dynamic NAV BC NavisionStat

VisionSecurity forhindrer svindel og bedrageri i Dynamics NAV/BC

Der opleves svindel med falske bankkonti i Dynamics NAV/BC og NavisionStat, hvor udbetalinger sker til forkerte bankkonti. Sådan forhindres det

Læs mere ...

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør