Benytter du Payment Management med integration til SDC Bank skal du opgradere nu

Hvis I benytter Payment Management fra Continia med integration fra Dynamics NAV eller Business Central til SDC Banker  - så er det vigtigt, at I får opgraderet Payment Management til nyeste version INDEN 28. marts 2023!

SDC (Sparekassernes Data Central) har udviklet en ny back-end for bl.a. at være bedre synkroniseret med Bank Connect-løsningen i Payment Management.

Det betyder, at for at blive ved med at kunne betale via direkte kommunikation til banker og sparekasser under SDC, skal der implementeres nye Bank Connect objekter og komponenter til Payment Management inden d. 28. marts 2023.

Under ’Banker’ i Dynamics NAV eller Business Central kan du se, om i bruger (SDC bank, hvor der benyttes direkte kommunikation, vil bruge Bank Connect):

Hvis I er i tvivl, eller hvis I ønsker Payment Management opgraderet, så kontakt os på telefon 7023 3200 eller brug nedenstående kontaktformular - hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du automatisk bliver informeret, når der sker ændringer, der er relevante for jeres samlede løsning: 

Kontakt os


Vi ser frem til at høre fra dig!