Benytter du Collection Management version 2.02 eller ældre - skal du opgradere nu

Hvis I benytter Collection Management til at opkræve kunder, medlemmer og andre via BetalingsService, LeverandørService og/eller Mobilpay - så er det vigtigt, at I får opgraderet Collection Management til nyeste version 3.0 INDEN 31. marts 2023!

Mastercard Payment Services, der forestår betalingsopkrævningerne, tager et nyt system i brug til filudveksling senest 31. marts 2023.

I det nye system foregår kommunikationen til MasterCards SFTP-løsning via RSA-nøgler.
Det nye system hedder My File Transfer (frem for Nets system: TSI: TeleService Internet).

Det betyder, at hvis i kører med Collection Management, som indtil nu har brugt DSA-nøgler, er i nødt til at skifte over til RSA-nøgler.

Version 2.02 af Collection Management version og ældre versioner skal derfor opgraderes til nyeste version 3.00, for at være kompatibel med de nye RSA nøgler. Når opgraderingen er gjort, skal de nye nøgler genereres og indlæses.

Ændringerne vil påvirke Collection Management hvor disse opkrævningssystemer bruges:

  • Nets-LS (Leverandør Service)
  • Nets-Basis (BetalingsService)
  • Nets-Total (BetalingsService Totalløsning)
  • Nets-SEPA-B2B og Nets-SEPA-Core (bankoverførsler via SEPA-formatet)

Hvis I bruger et af de ovenstående opkrævningsystemer, skulle I gerne have modtaget en mail fra MasterCard med de postkasser, der skal foretages ændringer ved. Men vigtigt, at I - hvis I kører på en ældre version af Collection Mangement - får opgraderet denne inden 31. marts 2023!

Hvis I er i tvivl, eller ønsker Collection Management opgraderet, så kontakt os på telefon 7023 3200 eller brug nedenstående kontaktformular:

Kontakt os