Fokus på vores kunders behov og integration mellem systemer

Integration og sammenhængende systemer

VisionPeople A/S blev dannet i foråret 2002 på baggrund af en videreførelse af aktiviteterne i ERP Solutions. Filosofien bag VisionPeople var, at der var brug for både ERP- og Microsoft-kompetencer i den tekniske konstruktion af kundernes samlede forretningsløsninger. Udgangspunktet var - og er stadig  - brug af standardprodukter fra Microsoft som komponenter i en samlet forretningsløsning.

VisionPeople Consulting A/S er i dag Microsoft Certified Partner inden for flere Microsoft-områder - og har stadig fuld fokus på vores kunders behov og ønsker i relation til én samlet løsning.

VisionPeople har været kåret som Årets ISV (Independent Software Vendor) Partner af Microsoft som anerkendelse for vores globale brancheløsninger til den maritime industri og vores unikke integrationsprodukter.

I dag indgår følgende forretninger i VisionPeople Group:

  • VisionPeople Consulting A/S, hvorfra vi udfører konsulentarbejde til vores kunder, primært i Danmark
  • VisionPeople Infrastructure, som primært via Microsoft's Azure-platform hoster samlede virksomhedsløsninger for vores kunder, som ikke selv ønsker at investere i, vedligeholde og opgradere egne servere
  • VP Development, der i Danmark bl.a. udfører outsourcede udviklingsopgaver for internationale samarbejdspartnere, herunder eksempelvis også for VisionPeople Consulting og ShipCentric Corporation Inc.
  • ShipCentric Corporation Inc., der distribuerer software til den maritime industri over hele verden i form af Dynamic Ship Supplier, som er en førende standard brancheløsning, baseret på Business Central og tillægsløsninger.

Har du lyst til en nærmere gennemgang af vores forskellige ydelser og kompetencer så klik nedenfor;

Kontakt os

 

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør