Brug dine økonomitalenter i IT-branchen

Arbejder du med regnskab og bogholderi, hvor du navigerer sikkert rundt i jeres økonomisystem? – og søger du naturligt at optimere arbejdsprocesser? Så er her en mulighed for et karriereskift, hvor du stadig bruger og bygger videre på dine kompetencer.

Vi søger en forretningsorienteret økonomimedarbejder, gerne med erfaring i Dynamics NAV (”Navision” og/eller Business Central). Brænder du for optimering og digitalisering af manuelle arbejdsprocesser i en økonomifunktion, og har du lyst til at videreudvikle dine talenter med et job inden for IT-branchen, hvor du bruger al din eksisterende viden til at rådgive vores kunder i brugen af økonomisystemet? Du vil lære alt om de nye versioner af Business Central, og du vil i tæt samarbejde med vores øvrige forretningskonsulenter og udviklere hjælpe kunderne med at opgradere og optimere deres økonomiprocesser.

I VisionPeople Consulting er det de forretningsorienterede konsulenter, der taler med kunderne og beskriver, hvad der skal udvikles, og hvordan standardfunktionaliteten og evt. Apps kan digitalisere manuelle økonomiprocesser og løse problemer hos kunden. Som forretningskonsulent vil din dagligdag således typisk være hos kunderne, hvor du i tæt samarbejde med kundernes økonomiafdeling sørger for, at systemerne understøtter kundernes behov og er med til at vækste virksomheden. Dine ydelser består således typisk af: behovsafklaring, løsningsbeskrivelse, brugeruddannelse, evt. projektledelse og/eller deltagelse på workshops, hvor vi går i dybden med kundernes udfordringer med arbejdsprocesser og visioner for fremtiden.

Vi søger flere konsulenter, som opfylder flere af følgende kriterier:

 • Du arbejder måske i en økonomiafdeling i dag og er dus med de gængse arbejdsprocesser i økonomisystemet – eller du arbejder som konsulent hos en anden Microsoft-partner
 • Du har stor erfaring med brugen af Dynamics NAV eller Business Central - og har måske allerede specialkompetence inden for brugen af udvalgte områder af systemet
 • Du har analytisk sans - og kan også kommunikere med kolleger og samarbejdspartnere
 • Du kan arbejde med alle slags kunder, store som små
 • Du er hele tiden på forkant med nye muligheder indenfor dit speciale - og er ikke bange for nye teknologier og moduler, som vi naturligvis uddanner dig i
 • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar over for løsning af opgaverne og projekterne
 • Du fungerer godt i kundeteams og samarbejder med resten af organisationen
 • Du har måske erfaring med projektledelse eller har deltaget i opgraderingsprojekter
 • Du er certificeret i Business Central eller indstillet på at blive det.


Vi tilbyder:

 • Et konsulent-team bestående af landets bedste konsulenter inden for hvert deres område, hvor du som konsulent altid kan få den bedste sparring af dine kolleger
 • Et job, hvor du som kundens hjælper er VisionPeople Consultings ansigt udadtil
 • Et job, hvor du kan specialisere dig inden for løsninger til specifikke brancher, som eksempelvis Forsyningsvirksomheder, Projektorienterede virksomheder, Handel- og Service samt globale Ship Suppliers m.fl. 
 • En virksomhed, hvor der sættes pris på dine præstationer og videreudvikling af dine kompetencer – også de områder, som du evt. først skal opkvalificeres på
 • Et job, hvor du også er en vigtig del af virksomhedens fortsatte succes.

Om VisionPeople

VisionPeople Consulting er førende inden for udvikling og implementering af Business Central med integrationer til webshops, mobile løsninger, tidsregistreringsløsninger, Office 365, Apps og andre Microsoft-produkter - og gerne i form af en Cloudløsning. 

Vi er en 20-årig, velrenommeret virksomhed med medarbejdere, der har årelang erfaring og en positiv profilering i markedet.

Ledelsen er en synlig og aktiv del af dagligdagen, og vi lægger vægt på en åben, direkte og god kommunikation. Vejen til realisering af nye forretningsideer og produkter er derfor meget kort. Din personlige kompetenceudvikling og nysgerrighed omkring nye teknologier er en selvfølge.

Ansøgning 
Send os en ansøgning på job@visionpeople.dk vedlagt dit CV og fortæl, hvad du brænder for, og hvad du kan tilføre VisionPeople Consulting. Du er også velkommen til at ringe på 7023 3200 til Direktør Per Ibsen eller Konsulentchef Oliver Trans for en uforpligtende - og fortrolig – samtale, hvor du kan høre mere om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere
Specialister i integration med Dynamics 365 Business Central (NAV)

Om VisionPeople Consulting

VisionPeople er førende inden for levering af Business Central og integrerede webløsning og Apps hertil

Læs mere ...

Værdisæt hos VisionPeople God forretningsforståelse, ansvarlige tillid

Værdier

Vi arbejder i fælles flok ud fra vores værdisæt i VisionPeople

Læs mere ...

Rådgiver ud fra vision om web, Dynamics NAV, CRM, Power BI, Office365

Rådgivning og sparring

Læs mere ...

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør