Er du vant til B2B-salg - og vil du udvikle dit salgstalent indenfor IT-løsninger?


Vi søger en salgstrainee, der har salgstalent og ambitioner om at blive den bedste til løsningssalg af Microsoft-løsninger, baseret på Dynamics 365 Business Central og Apps 


Som salgstrainee vil du blive grundigt introduceret til vores innovative IT-løsninger, som vi sælger til og implementerer hos virksomheder. Afhængig af din nuværende erfaring inden for IT-løsningssalg til virksomheder (B2B), vil vi sammensætte vores 1-årige talentudviklingsprogram, der passer til netop dine kompetencer og ambitioner.

Som en del af din personlige og faglige vækst i talentudviklingen vil dit arbejde bestå af udførelse af de forskellige opgaver i en salgscyklus, lige fra opsøgende salg til virksomheder, abonnementsbaseret løsningssalg af Apps, markedsføring og salg via web og Sociale Medier, deltagelse i kundemøder og online seminarer, tilbudsskrivning og til løbende dialog med vores kunder samt rådgivning om deres næste IT-projekter.

Du vil i dagligdagen arbejde tæt sammen med de bedste sælgere, konsulenter, programmører, projektledere og markedsføringskonsulenter, så vi hele tiden sikrer, at du følger planen i din talentudvikling. Dit fokus vil ligge på salget, men du vil via det daglige arbejde også få en forståelse af og indsigt i virksomhedens projektarbejde hos kunderne. 

Målet for dig er, at du i løbet af din traineetid får tilegnet dig tilstrækkelige kompetencer og erfaring til at kunne arbejde som Account Manager for dine egne kunder og selvstændigt forestå salget af IT-løsninger, som understøtter VisionPeople's langsigtede virksomhedsstrategi. 

Du

 • Er vant til at sælge IT-løsninger inden for B2B-markedet og er klar til at udvikle din salgskarriere
 • Har det godt med at ringe til nye kunder – og er i stand til at booke salgsmøder med virksomheder
 • Har et højt drive og arbejder bedst med stejl indlæringskurve
 • Har en generel forretningsforståelse og kan tale med om kundens grundlæggende forretningsprocesser 
 • Har en BA, Cand. Merc. eller anden videregående uddannelse
 • Er selvmotiveret og tager ansvar for opnåelse af eget salgsbudget 
 • Har en positiv tilgang til udfordringer og til at udvikle dit salgstalent og produktkendskab 
 • Har humor og en professionel indstilling til at yde dit bedste – hver gang! 
 • Er erfaren Officebruger og kender måske lidt til ERP-systemer
 • Har kendskab til salg via sociale medier og digital marketing.

Vi tilbyder 

 • Et job, hvor du kan udvikle dine salgstalenter og blive den bedste inden for udvalgte områder
 • Et 1-årigt forløb, hvor du får indsigt i vores Apps, virksomhedsløsninger, SoMe salgs- og projektmetoder – og Microsoft's spændende partnerkanal
 • Et udfordrende ansvar som VisionPeople's "talerør" i markedet og potentielle kunders første kontakt, hvor du skal sikre potentielle kunder en god oplevelse 
 • Muligheden for at se resultaterne af dit salgstalent og dine præstationer, så du kan følge processen fra første kontakt med kunden til løsningens implementering 
 • Et job, hvor der sættes pris på dine præstationer i tæt samarbejde med resten af salgsafdelingen 
 • En eksisterende CRM-database, hvor en del af de virksomheder, som du skal kontakte, allerede har været i dialog med os vedrørende et muligt samarbejde. 
 • Ansættelse i en virksomhed, hvor du er meget synlig, og hvor ledelsen har fokus på din videre talentudvikling. 

Vi tilbyder endvidere et godt arbejdsklima med en venlig og åben kommunikation, gode løn- og personalemæssige forhold, pensions- og sundhedsordning, gode kontorforhold, kantine, morgenmad, frugt og drikkevarer dagen igennem, samt en velfungerende personaleforening, der løbende afholder sociale arrangementer.

Kontakt

Send din ansøgning og cv til os på job@visionpeople.dk Alle ansøgninger behandles fortroligt. Du er også velkommen til at kontakte Direktør Per Ibsen på 7023 3200 eller mobil 2222 7355, hvis du har spørgsmål til den opslåede stilling. Vi garanterer fuld fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

VisionPeople Consulting er blandt de førende inden for rådgivning, udvikling og implementering af Dynamics 365 Business Central og CRM samt integration til webshops, Apps og Microsoft’s øvrige produkter (Office 365 m.m.) – også i skyen på Microsoft’s Cloudplatform: Azure.
Læs mere på www.visionpeople.dk

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør