Microsoft Azure seminar

Få svar på alle dine spørgsmål om Dynamics NAV's rejse mod skyen - og hvordan I forretningsmæssigt får udnyttet mulighederne i Microsoft's Cloud-platform (Azure)

Mange taler om "Cloud" og "skyen", men hvad er det, og er det relevant for alle? Hvad med jeres Dynamics NAV-løsning (Navision)? Kan den flyttes til Microsoft's Azure-platform i skyen? - Samt hvornår og hvordan? Skal vi hellere vælge den nye Dynamics 365-løsning?

Kom til spændende seminar, hvor VisionPeople vil give dig svar på ovenstående og vise, hvordan I får flyttet jeres Dynamics NAV-løsning op i "skyen" uden driftsforstyrrelser for jeres brugere.

Med "hovedet i skyen" og begge ben solidt plantet på jorden tager VisionPeople dig gennem de spændende muligheder ved at bruge Microsoft Azure til drift af jeres Dynamics NAV, og vi inspirerer dig til, hvordan I får udnyttet de øvrige muligheder, når først I er i skyen, herunder bl.a. rapportering/BI og andre IoT (Internet of Things) apps - og vi viser dig, hvordan I også kan komme i gang med at spare tid og penge.


Agendaen for seminaret vil være:

  • VisionPeople og Microsoft Azure, Cloud-services
  • Dynamics NAV, on-boarding til Microsoft Azure
  • Fordele ved at komme i skyen
  • Tilbud om Proof-of-Concept hos jer
  • Demo af bl.a. PowerBI til rapportering
  • Afslutning med frokost (valgfrit)

Er du klar til afgang, så book din plads nu og flyv på første klasse til skyerne!

Seminaret kan afholdes efter jeres ønsker, så skriv til os, så arrangerer vi det.

Deltagelse er gratis, så send en mail til: me@visionpeople.dk og oplys firmanavn, deltagernavne, e-mailadresser og telefonnummer, så vender vi retur med mulige datoer.

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør