Kom på kursus i standard Dynamics 365 Business Central

Skal du også igang med Dynamics 365 Business Central - eller trænger du bare til at få et dybere kendskab til optimal brug af løsningen? Så kom til kursus og bliv dus med løsningen.

Få svar på alle dine spørgsmål om brugen af standard Dynamics 365 Business Central og bliv klogere på, hvordan I kan få optimal udnyttelse af de mange muligheder i løsningen, frem for at prøve jer frem og kun benytte en lille procentdel af funktionaliteten.

På kurset vil vi gennemgå den grundlæggende funktionalitet i Dynamics 365 Business Central's nedenstående moduler ud fra nedenstående agenda:

 • 8.30-9.00: Morgenbrød, tekniske installationer og velkomst
 • FINANS
 • KØB
 • SALG

  12.00-12.30
  : Frokost
 • LAGER
 • SAGER
 • KORT INTRO til øvrige standard moduler og udvalgte tillægsmoduler, som typisk benyttes sammen med løsningen (bankintegration m.m., som vi tilrettelægger efter de deltagende kursisters fælles ønsker)
 • 16.00: Afslutning.

Kurset kan afholdes efter ønske, og afvikles hos VisionPeople, Blokken 13, 3460 Birkerød med maksimal deltagelse af 15 kursister og 1-2 VisionPeople-konsulenter, så der er tid til at gå i dybden med specifikke områder, afhængig af netop dine behov.

Hvert modul vil blive introduceret af konsulenten, som herefter stiller nogle konkrete opgaver, så du bliver bekendt med mulighederne for opsætning, optimering samt brug af standard Dynamics 365 Business Central, som du efterfølgende kan implementere i jeres løsning, evt. via en testdatabase.

Bring you own device
Tag selv din PC med på kurset, så du kan arbejde i standard Dynamics 365 Business Central på din egen PC. Hvis du allerede har løsningen implementeret i virksomheden, har du via vores internetforbindelse mulighed for at koble op til jeres testregnskab (Cronus) i denne, så du kan gennemføre kurset på jeres løsning.

Deltagelse på kurset koster 4.500,- kr. pr. deltagelser, inkl. forplejning på dagen. Hvis I deltager flere personer fra samme virksomhed er der 500,- kr. rabat på de ekstra deltagere. Alle deltagere får et personligt kursuscertifikat for Dynamics 365 Business Central og en opfølgende telefondialog på op til et kvarter med en konsulent om et supportspørgsmål, der måtte være opstået efter kurset.

Tilmeldingen er bindende og kan ske ved at sende en mail til: me@visionpeople.dk med oplysning af firmanavn, deltagernavne, stillinger, e-mailadresser og telefonnummer, eller ved at klikke nedenfor:

Tilmeld dig kurset her


Hvis du har spørgsmål til kurset, eller hvis I ønsker et specielt sammensat kursus i Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV eller tillægsløsninger hertil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7023 3200 eller info@visionpeople.dk.

Vi ser frem til at gennemgå Dynamics 365 Business Central nærmere med dig og glæder os til at se dig. 

Skærmbilleder Dynamics 365 Business Central, bruger grænseflade design

Se eksempler på skærmbilleder fra Dynamics 365 Business Central

Læs mere »