KOM TIL INSPIRERENDE NAV 2015 SEMINAR!

Tag springet, kom og bliv klogere på og oplev Microsofts nyeste skud på stammen NAV 2015 og alle de nye og lækre features, den byder på!

Microsoft har overgået sig selv igen og har, endnu en gang, tilført et af verdens mest populære ERP systemer NAV (tidligere benævnt Navision) masser af ny funktionalitet, yderligere fleksibilitet samt en intuitiv og velkendt brugergrænseflade.

Som noget nyt og spændende kan du bl.a. anvende systemet på din tablet. Du kan designe/redigere rapporter ved hjælp af Microsoft Word 2013. Der er kommet en "køindikator", hvor det bl.a. er muligt at tilføje forskellige farver ved bestemte værdier.

                           Project Manager Rolle

Ovennævnte er blot få af de mange nye spændende forbedringer/funktioner, som NAV 2015 byder på, og VisionPeople gentager tidligere succes'er med afholdte NAV seminarer og inviterer endnu en gang til spændende GRATIS informationsmøde med gennemgang af den nye NAV 2015.

Arrangementet afholdes hos: VisionPeople Consulting, Blokken 15, 3460 Birkerød

        onsdag den 12. november 2014, kl. 14.00 - 16.30

Kom og hør VisionPeople Consulting præsentere den nye løsning og vores erfaringer med implementering heraf hos vores kunder.

I pausen vil der være mulighed for at se og drøfte tillægsløsninger til NAV, eksempelvis, webshop, fakturascanning, webbaseret tidsregistrering, BI-systemer eller andet, som måtte være relevant for dig.

Efter ovenstående indlæg byder VisionPeople Consulting på et lettere traktement.

Har du ikke allerede tilmeldt dig, så klik her - og tag gerne en kollega med.

Skulle du være forhindret i at deltage i ovennævnte, er du også velkommen til at kontakte os på telefon 7023 3200 og aftale et møde, hvor vi kan tilpasse agendaen til netop dine behov.

Du kan også holde øje med dette site: arrangementer og kurser - her annoncerer vi også fremtidige seminarer.

Vi ser frem til at høre nærmere fra dig.