Få overblik over likviditeten i Dynamics NAV

Sådan styrer du likviditeten

I de nyere versioner af Dynamics NAV er der kommet en langt bedre likviditetsstyring, end der tidligere har været.  Der er bl.a. kommet flere diagrammer til visning af eksempelvis finansydeevne direkte i rollecenteret:

Finansydeevne NAV2013

Man kan også se Pengestrømsprognose i Dynamics NAV:

Pengestrømsprognose NAV2013

... og salgsfigurer som f.eks.:

Salgsresultatsfigur NAV2013

Som abonnementskunde på Microsoft Dynamics NAV har I allerede adgang til den nyeste Dynamics NAV-version og ovenstående funktionalitet, og der er også andre muligheder herfor.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om mulighederne for visning af likviditetsoversigter, salgsresultater m.m.

Kontakt os