Brug mobiltelefonen til scanning af stregkoder!

Med VisionScan kan du bruge din iPad, Tablet-PC eller egen mobiltelefon til stregkodescanning, som supplement eller alternativ til gamle og langsomme håndterminaler, når der skal skannes stregkoder i forbindelse med forskellige arbejdsprocesser.

VisionScan er en moderne stregkodescanner-App til virksomheder, der ønsker en fleksibel løsning til stregkodescanning - og hvor medarbejderen frit kan vælge mellem hvilken hardware, der skal bruges til scanningen: 

  • Smartphone til medarbejderen, der kun lejlighedsvist skal stregkodescanne
  • iPad til medarbejderen, der i forvejen benytter iPad som arbejdsværktøj 
  • Website til medarbejderen, der skal administrere og overvåge en lageroptælling
  • Håndterminaler til medarbejderen, der stregkodescanner hele tiden og har brug for et arbejdsværktøj, der kan tåle at blive tabt på gulvet. 

App'en er udviklet til såvel Android smartphones som IOS (Apple iPhones etc.)

VisionScan-App'en understøtter alle ovenstående enheder og er - i modsætning til ældre stregkodeløsninger - således ikke bundet til en enkel hardwareenhed/-version.

Løsningen er udviklet i nyeste teknologier og leveres i et lækkert og intuitivt design - på en moderne platform og er naturligvis med fuld integration til Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central. 

VisionScan-App'en kan benyttes i mange forskellige arbejdssituationer og kan naturligvis tilpasses til netop jeres behov og specifikke arbejdsgange. Som eksempler herpå understøttes følgende arbejdsprocesser out-of-the-box i standardløsningen: 

Stegkode via mobil til registrering af vareforbrug på en sag (et projekt): Flytning af varer mellem 2 lokationer (lager og/eller bil i NAV): Lageroptælling ved aflæsning af varens stregkode via mobil:
 Vareforbrug Paa Sag Mobil  Lokationsflyt Mobil  Lageroptaelling Mobil


Løsningen leveres i "responsive design", hvilket betyder, at det viste skærmbillede automatisk tilpasser sig størrelsen af skærmen på den enhed, som brugeren har, når opgaven skal udføres, jfr. ovenstående. 

Har medarbejderen eksempelvis en iPad og skal administrere kollegernes igangværende lageroptælling (som eksempelvis benytter mobiltelefonen, jfr. ovenstående billede), tilpasses skærmbilledet automatisk til iPad'en (klik for større billede): 

Lageroptaelling Adm Ipad


Som nævnt er VisionScan programmeret på en moderne webplatform og kan naturligvis tilpasses til netop jeres behov og ønsker, så kontakt VisionPeople og hør mere om løsningen - og få en demonstration af løsningen, eksempelvis fra din mobiltelefon. 

Kontakt os

 

Du kan også søge om økonomisk tilskud til analyse og implementering af VisionScan i din virksomhed! 

 

 

 

 

Per Ibsen - Direktør Skrevet af: Per Ibsen - Direktør