Overvejer du, om Dynamics AX er blevet for stor til din virksomhed?

Passer din virksomhed måske bedre til Dynamics NAV - specielt nu hvor Microsoft har trukket AX op i markedet og vil konkurrere med SAP?

Microsofts har nu profileret målgruppen for Dynamics AX som værende de store og komplekse produktionsvirksomheder med koncernselskaber i flere lande - og ofte over 250 PC'er i virksomheden.

Er din virksomhed en mellemstor eller lille handels- eller servicevirksomhed (set med amerikansk målstok) med under 250 PC'ere i virksomheden, så er Dynamics NAV (tidligere kendt som Navision) måske mere rigtig for din virksomhed?

Har I allerede en Dynamics AX-licens, og hvis jeres fremtidige løsning trækker mere hen imod Dynamics NAV, så tilbyder Microsoft fuld refusion af licensværdien, hvis I omlægger Ax-licensen til en NAV-licens!

Læs mere om forskellene mellem AX og NAV på Microsoft's website her>> 

VisionPeople Consulting vil meget gerne gennemgå Dynamics NAV med jer og undersøge, hvor stor en værdi, jeres AX-licens repræsenterer, hvis I omlægger den til NAV. Vi foreslår også en plan for, hvordan vi får data fra AX-løsningen konverteret til den nye NAV-løsning, og hvordan vi får uddannet dine medarbejdere i den intuitive NAV-løsning, så de hurtigt bliver effektive med den nye løsning.

Du kan evt. se mere om mulighederne med Microsoft Dynamics NAV her - eller få adgang til NAV gratis i 30 dage ved at klikke her>>

Vi ser frem til at høre mere om dine overvejelser omkring et muligt systemskifte.

Kontakt VisionPeople og få gratis rådgivning af en af vores eksperter.

Kontakt os