C5 skifter platform til Microsoft Dynamics NAV

I samarbejde med Microsoft tilbyder vi licensmæssig omlægning af C5-licenser (med abonnement) til ny Microsoft Dynamics NAV

Mere end 80.000 virksomheder bruger i dag det danske regnskabsprogram C5 fra Microsoft. Microsoft har annonceret, at de næste versioner af C5 bliver på Microsoft Dynamics NAV ("NAV"), som virksomheder med C5 fremover kan opgradere til.

Hos VisionPeople Consulting har vi stor erfaring med implementering af NAV hos såvel store som små virksomheder, og vi har gennem årene også hjulpet mange danske virksomheder med at flytte fra C5 til NAV.

Vores metode for gennemførelsen af opgradering fra C5 til NAV giver vores kunder tryghed for tidsforbruget, økonomien og værdien ved opgraderingen.

Bl.a. på baggrund af annonceringen fra Microsoft har vi travlt med at rådgive og opgradere virksomheder fra C5-finanssystemet til en mere moderne virksomhedsløsning, baseret på NAV - og evt. med vores tillægsløsninger, webshops m.m. hertil, så virksomhederne får yderligere merværdi ved udskiftningen.

Hvis du også mener, at C5 er for lille til din virksomheds behov og evt. fremtidige vækst, så kontakt os for en uforpligtende dialog omkring, hvordan vi får udskiftet din C5 med NAV - og hvilke muligheder det giver dig som virksomhed.

Du er også velkommen til at deltage på vores seminarer, hvor du selv kan opleve, hvordan NAV virker - og hvordan løsningen kan hjælpe din virksomhed.  

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

 

 

Se nogle af vores tillægsløsninger her:
NAV tillægsløsninger dækker dine behov med standard moduler add ons

Tillægsløsninger og NAV Add Ons

Der er ingen grund til selv at opfinde den dybe tallerken hver gang. Måske har vi allerede udviklet den brik, som du står og mangler...

Læs mere ...

Brancheløsninger baseret på standard software forsyning, supply

Brancheløsninger

VisionPeople Consulting har stor erfaring med sparring og levering og implementering af integrerede virksomhedsløsninger inden for en række brancher.

Læs mere ...