Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Dynamics NAV er Microsoft's mest udbredte ERP-system i verden til mellemstore og små virksomheder.

Microsoft Dynamics NAV er ideel til virksomheder med komplekse forretningsprocesser og et stærkt branchefokus inden for fx handel, produktion og service.

Microsoft Dynamics NAV er Microsoft's integrerede virksomhedsløsning til mellemstore og små virksomheder. Typisk fra 5 til 500 ansatte og med mellem 2 og 100 brugere. Løsningen er implementeret til mere end 100.000 virksomheder i verden og benyttes i dag af omkring 1,5 mio. brugere. Microsoft Dynamics NAV supporteres globalt af Microsoft-partnere, og løsningen understøtter mere end 120 lokale sprog. 

Løsningen er let at bruge og vedligeholde og designet til at øge produktiviteten, kundetilfredsheden og serviceniveauet.  

Microsoft Dynamics NAV dækker følgende forretningsområder: 

NAV 2017_billede2.png

Microsoft Dynamics NAV kan let tilpasses den enkelte virksomhed og giver derfor mulighed for en løsning, der løser de individuelle behov og giver frihed til at fokusere på din forretning. Microsoft Dynamics NAV giver medarbejderne mulighed for let og hurtigt at klikke sig frem til detaljer om alt fra produktionsskemaer og lagerlister til salgsordrer og marketingkampagner - alt i en enkelt sikker database. Informationer, som er lagt ind i én del af applikationen bliver samtidig tilgængelig i andre områder, så du kan optimere forretningsprocesserne og løfte vidensniveauet i virksomheden.

Microsoft Dynamics NAV udgør en uovertruffen samling af funktionaliteter, hvor du kan indsamle, organisere, dele og kontrollere dine kritiske forretningsdata på tværs af virksomheden såvel som partnere og kunder.

Oplev selv Dynamics NAV på de omkringstående links med mere konkret information om Dynamics NAV eller kontakt os, hvis du ønsker vores gratis rådgivning om den rigtige løsning for dig.  

Kontakt os

  

Prøv Dynamics NAV