Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Dynamics NAV (Business Central) er Microsoft's mest udbredte ERP-system i verden til mellemstore og små virksomheder.

Microsoft Dynamics NAV (også benævnt: Dynamics 365 Business Central) er ideel til virksomheder med komplekse forretningsprocesser og et stærkt branchefokus inden for fx handel, produktion og service.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er Microsoft's integrerede virksomhedsløsning til mellemstore og små virksomheder. Typisk fra 5 til 500 ansatte og med mellem 2 og 100 brugere. Løsningen er implementeret til mere end 100.000 virksomheder i verden og benyttes i dag af omkring 1,5 mio. brugere. Microsoft Dynamics 365 Business Central supporteres globalt af Microsoft-partnere, og løsningen understøtter mere end 120 lokale sprog. 

Løsningen er let at bruge og vedligeholde og designet til at øge produktiviteten, kundetilfredsheden og serviceniveauet:               

Business Central any device

(klik på billedet for større billede)

Modulerne i Microsoft Dynamics 365 Business Central dækker en række forretningsområder i små og mellemstore virksomheder, som du kan læse nærmere om på dette link

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan tilpasses den enkelte virksomhed og giver derfor mulighed for en løsning, der løser de individuelle behov og giver frihed til at fokusere på din forretning. Microsoft Dynamics 365 Business Central giver medarbejderne mulighed for let og hurtigt at klikke sig frem til detaljer om alt fra produktionsskemaer og lagerlister til salgsordrer og marketingkampagner - alt i en enkelt sikker database. Informationer, som er lagt ind i én del af applikationen bliver samtidig tilgængelig i andre områder, så du kan optimere forretningsprocesserne og løfte vidensniveauet i virksomheden.

Microsoft Dynamics 365 Business Central udgør en uovertruffen samling af funktionaliteter, hvor du kan indsamle, organisere, dele og kontrollere dine kritiske forretningsdata på tværs af virksomheden såvel som partnere og kunder.

Oplev selv Dynamics 365 Business Central på de omkringstående links med mere konkret information om Dynamics 365 Business Central eller kontakt os, hvis du ønsker vores gratis rådgivning om den rigtige løsning for dig.  

Kontakt os

 

Prøv Dynamics 365 Business Central

 

Er du blevet nysgerrig på den nye Dynamics 365 Business Central? så klik her og tilmeld dig vores seminar hvor vi vil gå mere i dybden.

Lad dig inspirere nedenfor
Microsoft Dynamics 365 Business Central, ny Dynamics NAV cloud version

Microsoft Dynamics 365 Business Central

I april 2018 frigav Microsoft Dynamics 365 Business Central, der afløser Dynamics NAV (tidligere Navision). Løsningen fås både som cloud- og On-premises-version

Læs mere ...

Brancheløsninger baseret på standard software forsyning, supply

Brancheløsninger

VisionPeople Consulting har stor erfaring med sparring og levering og implementering af integrerede virksomhedsløsninger inden for en række brancher.

Læs mere ...

Webshop til Navision, bestillermodul, kunden taster Dynamics NAV ordre

VisionWebShop

Med VisionWebShop kan dine kunder købe dine varer døgnet rundt. Webshoppen er naturligvis fuldt integreret til Dynamics NAV!

Læs mere ...

Godt BI-system til Navision viser trends og kpi'er i firmaet NAV

BI-system til NAV

BI-løsning til NAV giver grafisk overblik over økonomien og trends i din virksomhed. Business Intelligence til Navision gjort let og overskueligt med hurtig imp

Læs mere ...