VisionLogistics

Opsætning

For at booke speditører direkte fra Business Central skal du først oprette en konto hos LogiSnap.

Du kan oprette en gratis konto i deres produktionsmiljø:

www.logisnap.com

Efter at du har oprettet din konto, skal du blot indtaste brugernavnet og adgangskoden på siden Opsætning af VisionLogistics:

Opsætning af VisionLogistics

Alle felter har værktøjstip, der forklarer deres funktion, så kig nærmere på dem.

Derefter skal du vælge dit LogiSnap-firma ved at bruge knappen AssistEdit ved siden af ​​feltet LogiSnap Company Name.

Før du gør det, skal du trykke på F5 for at sikre, at dataene er blevet gemt.

Når LogiSnap-virksomheden er indsat, skal du tilknytte Speditører inde i Business Central til Transportørerne i LogiSnap. Dette gøres på siden Speditørservice (som kan åbnes fra siden Opsætningsiden)

Nu er du klar til at sende dine varer til dine kunder.