Aktivering af en app

Når du aktiverer en App fra VisionPeople ledes du igennem en guide, der hjælper dig igennem processen. Guiden består af tre trin.

Første trin er en startside hvor du kan se hvilket produkt og version du er ved at aktivere. Her kan du også se hvem der har installeret app'en og hvornår:

I andet trin skal du afgive dine virksomhedsoploysninger samt kontaktinformationer:

Til sidst skal du vælge hvordan du vil faktureres for løsningen samt acceptere vores licensbetingelser:

Når du klikker udfør aktiveres løsningen og du kan nu bruge produktet. Du vil blive faktureret når din 30 dages prøve periode udløber.